spot_img
11.7 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu a pierdut cu echipa Costa de Sol Malaga, din...

    CSM Târgu Jiu a pierdut cu echipa Costa de Sol Malaga, din EHF European League Woman

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a pierdut duminică seara, în deplasare, confruntarea cu Costa de Sol Malaga, scor 26-30. Meciul a contat pentru etapa a 5-a din Grupa D a EHF European League Woman, sezonul 2023-2024. 

    Prima repriză a fost una destul de echilibrată, în care cele două echipe au trecut rând pe rând la conducere pe tabelă. CSM Târgu Jiu a condus în mai multe rânduri și a oferit o replică solidă formației spaniole. Așa cum promitea Liviu Andrieș înainte de plecarea spre Spania, echipa sa a avut o cu totul altă exprimare în teren față de meciul tur. Iar acest lucru s-a văzut pe parcursul partidei, în care jucătoarele de la CSM Târgu Jiu s-au ridicat la nivelul competiției. Meciul a fost unul destul de echilibrat în cea mai mare parte a sa, doar debutul reprizei secunde fiind singura sincopă a grupării gorjene. A fost momentul în care gazdele și-au mărit diferența pe tabelă la 6 goluri. Gorjencele au echilibrat apoi meciul, dar nu au reușit să remonteze diferența.

    CSM Târgu Jiu a pierdut toate meciurile disputate în Cupa EHF European League Woman.

    „Jocul de astăzi ne dă speranțe pentru ceea ce urmează”

    Antrenorul Liviu Andrieș consideră că echipa a făcut un joc bun și s-a ridicat la nivelul adversarului: „Am avut un meci mult mai bun decât cel din tur. Astăzi am ținut un nivel bun în compania celor de la Malaga, dar din păcate nu am reușit să câștigăm, dar jocul de astăzi ne dă speranțe pentru ceea ce urmează”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: