spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportDebut promițător pentru CSM Târgu Jiu în Liga Florilor

    Debut promițător pentru CSM Târgu Jiu în Liga Florilor

    CSM Târgu Jiu a debutat miercuri, 30 august, într-un nou sezon din Liga Florilor. Echipa noastră a pierdut greu pe terenul uneia dintre cele mai puternice echipe din campionat, Gloria Bistrița, medaliată cu bronz în sezonul trecut. Jocul arătat de CSM Târgu Jiu a fost unul consistent, ceea ce arată că echipa noastră este mai puternică față de sezonul trecut. 

    Echipa gazdă s-a impus cu 30-25, la pauză 14-12. Alexandra Gavrilă și Simone Bohme, fiecare cu câte 7 goluri, au fost cele mai bune marcatoare din tabăra gorjeană. În meciul de la Bistrița și-a făcut debutul pentru CSM Târgu Jiu și Ana Maria Lopătaru, care sezonul trecut a evoluat pentru CSM Galați. Noua jucătoare a CSM Târgu Jiu a marcat 3 goluri la Bistrița.

    După puternicele confruntări din Supercupa României, CSM Târgu Jiu a avut parte și la debutul în noua ediție de campionat de un meci extrem de dificil. Handbalistele CSM Târgu Jiu s-au deplasat la Bistrița, acolo unde echipa din Târgu Jiu a ajuns în finala Cupei României, reușind cea mai mare performanță de până acum din istoria clubului gorjean. A fost o partidă în care CSM Târgu Jiu a dat o replică solidă grupării din Bistrița, deși Liviu Andrieș nu s-a putut baza la acest meci pe Angela Pușcaș, care are ceva probleme medicale.

    Antrenorul Liviu Andrieș a fost mulțumit de jocul elevelor sale

    În ciuda eșecului, Liviu Andrieș s-a declarat mulțumit de evoluția handbalistelor sale. Principalul echipei gorjene a fost mulțumit de atitudinea fetelor sale și anunță că vrea victoria în partida din etapa a-II-a, atunci când CSM Târgu Jiu va da piept cu o altă forță a handbalului românesc, SCM Râmnicu Vâlcea: „A fost un meci bun făcut de fete și, cu puțină atenție, cred că puteam obține mai mult. Fetele au avut dorință, determinare și, în cele mai multe momente, am arătat ca o adevărată echipă, iar asta ne bucură și ne dă încredere pentru viitor. Mergem mai departe, pentru că vine următorul meci. Revenim acasă și ne pregătim pentru meciul cu Vâlcea, de la care ne dorim foarte mult victoria”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: