spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 4, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu va transfera trei jucătoare

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu va transfera trei jucătoare

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu mai are nevoie de noi jucătoare, pentru a face față atât în campionatul intern, cât și în cupa EHF, în grupele căreia s-a calificat.

    Dan Ilieș, președintele Secției Handbal din cadrul CSM Târgu Jiu, susține că mai trebuie făcute cel puțin trei transferuri de jucătoare: „Încercăm să căutăm noi jucătoare. Nu prea ne permitem să avem timp de vacanță. E clar că trebuie să transferăm cel puțin trei jucătoare de valoare, care să poată să vină lângă echipa noastră. Pe 6 ianuarie începe prima etapă și vom încerca să facem figură frumoasă. O să ne facem un program și în campionatul românesc, în funcție de meciurile din cupa EHF“.

    CSM Târgu Jiu va întâlni pe teren propriu echipa CSM București

    În prezent, campionatul de handbal al României este oprit, pentru că în această perioadă se desfășoară Campionatul Mondial din Danemarca.
    Campionatul se va relua pe 30 decembrie, când CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu CSM București. „În campionat sunt tot la fel de tari meciurile cum sunt în cupele europene, pentru că s-a văzut cu cine ne batem. Toate echipele s-au întărit și încearcă să-și ia măsuri de precauție. Obiectivul nostru este să rămânem în prima ligă“, a mai precizat Dan Ilieș.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: