spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăSportO jucătoare de bază de la echipa de handbal CSM Târgu Jiu...

    O jucătoare de bază de la echipa de handbal CSM Târgu Jiu și-a prelungit contractul

    Andreea Chiricuță și-a prelungit înțelegerea cu CSM Târgu Jiu pentru încă un sezon. Extrema stângă va evolua și în sezonul 2023-2024 pentru gruparea gorjeană.

    „Am ales să continui alături de CSM Târgu Jiu, pentru că aici mă simt foarte bine, iar acest factor înseamnă foarte mult pentru mine. Vreau să le mulțumesc tuturor celor de la Târgu Jiu pentru încredere. Împreună am avut un sezon foarte bun, iar o participare în Final 4 ar face ca acest an să fie unul perfect”, a declarat Andreea Chiricuță pentru site-ul csmtargujiu.ro.

    Andreea Eliza Chiricuță, jucătoare cu multă experiență, care în cariera ei a trecut pe la titratele grupări Corona Braşov şi Rapid Bucureşti şi care a fost convocată de câteva ori și la echipa națională a României, a venit la începutul lunii decembrie la CSM Târgu Jiu. Handbalista, care luna trecută a împlinit 29 de ani, a venit de la Știința București și a semnat inițial până la finele acestui sezon cu gruparea gorjeană, dar va rămâne și în sezonul 2023-2024 sub comanda antrenorului Liviu Andrieș.

    „M-am acomodat foarte rapid, pentru că am găsit aici un grup foarte unit. Cred că munca pe care noi o depunem în fiecare zi este secretul din spatele rezultatelor bune, pe care le-am obtinut în acest sezon“, a mai precizat handbalista.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: