spot_img
17.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăSportPivot român transferat de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Pivot român transferat de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    CSM Târgu Jiu a reușit un nou transfer la echipa de baschet. Tânărul baschetbalist Robert Marian Paliciuc este noul jucător al grupării gorjene și evoluează pe postul de pivot.

    Robert Paliciuc are dublă cetățenie, româno-italiană, și-a semnat pe 2 ani cu gruparea gorjeană. Noul pivot al CSM Târgu Jiu vine de la gruparea italiană Pescara BK.

    CSM Târgu Jiu a demarat de mai bine de două săptămâni pregătirile în vederea noului sezon baschetbalistic din România. Gruparea gorjeană l-a pierdut însă în această perioadă pe Daniel Ștefan Mâinea, care a suferit o accidentare, care-l va ține departe de teren o bună perioadă de timp. Sperăm într-o refacere și o revenire cât mai rapidă a lui Daniel Mâinea pe parchet.

    „După accidentarea lui Mâinea, oficialii grupării gorjene au demarat imediat căutările pentru a completa lotul de jucători și au ajuns la o înțelegere cu tânărul baschetbalist Robert Paliciuc. Acesta s-a născut în Italia, la Orbetello, în regiunea Toscana. A început baschetul la Cervia Cesenatico 2000 Hellas Basket. acolo și-a petrecut întreaga perioadă de juniorat. Urmărit de mai multe echipe încă din perioada junioratului, datorită staturii sale impresionante și-a jocului sub panou, Paliciuc, care măsoară 2,10m, a ajuns la Pescara BK, echipă care evoluează în Italy – Serie B Girona D, liga a doua din Italia. La Pescara, Robert Paliciuc și-a făcut debutul la seniori la vârsta de 18 ani. Cu puțin înainte de a împlini 19 ani, Robert Paliciuc părăsește Italia și semnează o înțelegere pe doi ani cu gruparea gorjeană, cu posibilitatea de prelungire și pentru un al treilea sezon.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: