spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportVideo: Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au promovat sportul în școlile...

    Video: Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au promovat sportul în școlile din Târgu Jiu

    Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au continuat seria acțiunilor de promovare a baschetului în școlile din Târgu Jiu. După vizita de la finalul lunii trecute de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”, jucătorii CSM au fost prezenți joi, 13 octombrie, la Școala Gimnazială nr. 8 „Constantin Săvoiu” și la Școala Gimnazială nr. 4 „Al.Ștefulescu”. Spre bucuria celor mici, baschetbaliștii au împărţit autografe, au făcut poze şi i-au învățat să arunce cu mingea la coș.

    „Cu puțin înainte de plecarea spre București, pentru meciul din etapa a-4-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, cu Laguna București, jucătorii CSM Târgu Jiu au ajuns, din nou, în curtea școlii. Baschetbaliștii echipei noastre au răspuns prezent la o nouă acțiune de promovare a baschetului în școli, în speranța de a le stârni copiilor curiozitatea și dorința de a juca baschet. Au reușit din plin acest lucru! Copii s-au bucurat de prezența baschetbaliștilor și-au interacționat foarte bine, fie că a fost vorba de aruncări la coș sau alte jocuri specifice cu mingea de baschet.

    Primul popas al baschetbaliștilor gorjeni a fost la Școala Gimnazială Nr.8 „Constantin Săvoiu”, unde, pentru început, au avut parte de o sesiune prelungită poze și autografe.

    Apoi, baschetbaliștii CSM le-au arătat celor mici cum se face un dribling, urmat de aruncarea la coș. Cei mici au fost extrem de încântați să arunce la coș sub privirile baschetbaliștilor, care i-au încurajat și i-au aplaudat pe cei mici, fie că au marcat, fie că au ratat.

    A doua școală în care au ajuns baschetbaliștii CSM Târgu Jiu a fost Școala Gimnazială Nr.4 „Al. Ștefulescu”. Cei mici nu se așteptau la o astfel de vizită, dar s-au bucurat din plin de o oră de sport de neuitat. Au făcut zeci de poze, au luat autografe, după care au trecut la joc.

    Unii dintre ei au avut ocazia primului dunk din viața lor, în timp ce alții s-au bucurat pentru autografele primite de la jucătorii favoriți“, au transmis reprezentanții CSM Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: