spot_img
11.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăPoliticToni Mihai Greblă, achitat de ICCJ! Definitiv!

    Toni Mihai Greblă, achitat de ICCJ! Definitiv!

    Secretarul general al Guvernului, achitat! Magistrații instanței supreme l-au achitat definitiv, joi, pe Toni Greblă, în dosarul în care a fost cercetat pentru fapte de corupție. Acesta era judecat pentru trafic de influenţă, fals în acte şi coordonarea unui grup infracţional.

    Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție l-au achitat definitiv pe Toni Mihail Greblă în dosarul în care a fost cercetat pentru trafic de influenţă, fals în acte şi coordonarea unui grup infracţional. Politicianul a mai fost achitat și în primă instanță tot de ÎCCJ. În acelaşi dosar, au fost achitaţi oamenii de afaceri Ion Bîrcină şi Mihai Prundianu, dar şi Gheorghe Grecu şi Victor Dolghi.

    Acuze

    Greblă a fost acuzat de procurorii anticorupție, că a primit foloase necuvenite, de 100.000 euro de la afaceristul rrom Ion Bârcină, în campaniile electorale din 2008 și 2012, ca să intervină pentru firmele acestuia. De asemenea,  a fost acuzat că a primit foloase necuvenite și de la omul de afaceri Mihai Prundianu, promițându-i să intervină în favoarea firmelor acestuia, din domeniul energiei. În același dosar a fost implicat și afaceristul Gheorghe Grecu, acuzat de spălare de bani.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: