spot_img
Altele
    AcasăActualitateȘapte amenzi aplicate de Poliția Locală Târgu Jiu la stațiile GPL

    Șapte amenzi aplicate de Poliția Locală Târgu Jiu la stațiile GPL

    În perioada 29-31 august 2023, Poliția Locală Târgu Jiu a efectuat o acțiune tematică de control pe raza municipiului Târgu Jiu, ce a avut ca principal scop identificarea și verificarea autorizațiilor de construire pentru sistemele de distribuţie a gazelor petroliere lichefiate (GPL), utilizate drept carburant pentru autovehicule.

    În urma verificărilor efectuate, au fost constatate șapte abateri de natură contravențională. De asemenea, s-a dispus măsura desființării unui sistem de alimentare GPL, precum și suspendarea activității comerciale pentru alți doi agenți economici, după cum urmează:

    „Amendă în valoare de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991, pentru amplasarea unui SKID GPL fără autorizație de construire și măsura complementară de desființare a SKID-ului GPL.

    Amendă în valoare de 1.000 lei în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 337/2023, pentru nerespectarea normelor de curățenie, întrucât am constatat că în apropierea unui SKID GPL se afla o cantitate mare de vegetație uscată, rezultată în urma toaletării unor arbori. Agentul economic în cauză a luat măsurile necesare pentru curățarea terenului în prezența polițiștilor locali;

    Trei amenzi în valoare de 900 lei pentru neprezentarea documentelor necesare pentru comercializarea produselor alimentare și nealimentare din incinta stațiilor GPL;

    Două amenzi în valoare de 2.000 lei pentru lipsa autorizațiilor de funcționare necesare pentru desfășurarea activităților de comerț și alimentație publică (baruri și terase), în incinta stațiilor GPL. O dată cu aplicarea sancțiunilor contravenționale principale, s-au dispus și măsuri de suspendare a activităților comerciale, până la data autorizării“, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: