spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateȘapte amenzi aplicate de Poliția Locală Târgu Jiu la stațiile GPL

  Șapte amenzi aplicate de Poliția Locală Târgu Jiu la stațiile GPL

  În perioada 29-31 august 2023, Poliția Locală Târgu Jiu a efectuat o acțiune tematică de control pe raza municipiului Târgu Jiu, ce a avut ca principal scop identificarea și verificarea autorizațiilor de construire pentru sistemele de distribuţie a gazelor petroliere lichefiate (GPL), utilizate drept carburant pentru autovehicule.

  În urma verificărilor efectuate, au fost constatate șapte abateri de natură contravențională. De asemenea, s-a dispus măsura desființării unui sistem de alimentare GPL, precum și suspendarea activității comerciale pentru alți doi agenți economici, după cum urmează:

  „Amendă în valoare de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991, pentru amplasarea unui SKID GPL fără autorizație de construire și măsura complementară de desființare a SKID-ului GPL.

  Amendă în valoare de 1.000 lei în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 337/2023, pentru nerespectarea normelor de curățenie, întrucât am constatat că în apropierea unui SKID GPL se afla o cantitate mare de vegetație uscată, rezultată în urma toaletării unor arbori. Agentul economic în cauză a luat măsurile necesare pentru curățarea terenului în prezența polițiștilor locali;

  Trei amenzi în valoare de 900 lei pentru neprezentarea documentelor necesare pentru comercializarea produselor alimentare și nealimentare din incinta stațiilor GPL;

  Două amenzi în valoare de 2.000 lei pentru lipsa autorizațiilor de funcționare necesare pentru desfășurarea activităților de comerț și alimentație publică (baruri și terase), în incinta stațiilor GPL. O dată cu aplicarea sancțiunilor contravenționale principale, s-au dispus și măsuri de suspendare a activităților comerciale, până la data autorizării“, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: