spot_img
17.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBiletul pentru Liga 1: Pandurii iau licenţa !

    Biletul pentru Liga 1: Pandurii iau licenţa !

    Cei de la Pandurii sunt premianţi în acte, însă nu şi la capitolul fotbal. Totuşi, la un moment dat acest criteriul administrativ şi financiar face diferenţa, fapt dovedit de două ori în ultimii patru ani. Chiar cei de la Pandurii au reuşit să se menţină în prima ligă, în dauna Sportului, după ce ultimii n-au primit acea licenţă. Acum, licenţierea se va face sub supravegherea celor de la UEFA, aşa că sunt ceva echipe din Liga 1 care au emoţii. „Domne, 4-5 echipe au serioase probleme financiare şi nu ştiu dacă o să ia licenţa”, a menţionat şeful LPF Mitică Dragomir. Dosarele de licenţiere trebuie depuse până pe 31 martie, răspunsul comisiei urmând să fie dat imediat după încheierea sezonului.

    Licenţă fără emoţii

    Şi cum semnalul de alarmă a fost tras, au şi început speculaţiile cu privire le numele echipelor care au şanse să nu primească licenţa. Din punctul de vedere al lui Marin Condescu, echipa sa nu are nicio emoţie. „Din punct de vedere financiar şi al bazei sportive de la Severin, nu avem emoţii cu licenţa. Cea de la Târgu-Jiu este în reparaţii, nu vine nimeni să facă inspecţia aici. Dacă începem campionatul viitor la Severin, acolo se va da licenţa pe baza sportivă”, a comentat Condescu.

    „Nu ne scăldăm în bani”

    Şi cum gorjenii spun că nu au emoţii referitor la criteriul financiar, se poate lansa ideea că Pandurii este un club bogat. „Să nu se înţeleagă acum şi să profite cei care dau din gură că noi avem bani nemaipomeniţi. Avem la dimensiunile pe care le-am stabilit, nu ne scăldăm în bani. Căutăm să nu avem datorii la bugetul statului. Bugetul l-am spus de o mie de ori. Anul acesta poate avem noroc să luăm şi bani de la Ligă. În vara lui 2011 vin şi banii aceştia”, a încheiat Condescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: