spot_img
11.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăPoliticVâlceanu, susţinut la Crasna, pentru Colegiul 2 Deputaţi

    Vâlceanu, susţinut la Crasna, pentru Colegiul 2 Deputaţi

    Democrat liberalii sunt puşi pe treabă şi hotărâţi să îşi lanseze în cursa electorală pe cei mai buni reprezentanți. După lansarea candidaturii lui Ion Cupă, drept candidatul PD-L pe Colegiul 1, ieri a venit rândul lui Dan Vâlceanu, prim-vicepreşedintele organizaţiei să vorbească din suflet oamenilor din postura de candidat oficial pentru Colegiul 2. Nu a venit singur Dan Vâlceanu la Crasna, pentru că i s-au alăturat preşedintele PD-L Gorj, Ion Ruşeţ şi proaspătul democrat-liberal, fiu al crăsnenilor, Puiu Diaconescu.

    Nu doar pentru crăsneni a fost o ocazie de asculta aspecte importante subliniate de candidatul Colegiului 2 la Deputaţi, ci şi pentru ceilalţi participanţi, politicieni şi oameni simpli. Ideea de bază surprinsă de cei care au luat cuvântul au avut câteva cuvinte cheie de subliniat: echipă, muncă, determinare, încredere şi optimism. Însuşi candidatul pentru Colegiul 2, Dan Vâlceanu, a ţinut să amintească de modul în care a fost purtată de PDL bătălia de la alegerile din vară şi cum rezultatele, nu tocmai roze au făcut ca „să plecăm privirea o perioadă şi după lupta dură din vară. Numărul mare de oameni de astăzi mă face să cred că putem lupta să câştigă Colegiul 2, cu specificul diferit de o zonă la alta. Nu am venit în faţa dumneavoastră, vă garantez acest lucru, să vă promit tot felul de proiecte irealizabile, ci să vă spun că lupta se duce în echipă şi că nu sunt străin de problemele de aici, dar le doresc rezolvarea împreună”, a declarat Dan Vâlceanu, candidat PD-L, Colegiu 2 deputaţi.

    Rușeț: „Candidaţii noştri sunt oameni educaţi, cu spirit de iniţiativă”

    Candidaţii democrat-liberali sunt oameni educaţi şi liberi! Aceasta a fost sublinierea făcută de preşedintele Ion Ruşeţ, care şi-a exprimat încrederea şi susţinerea pentru Vâlceanu. Perioada următoare este una dificilă sub aspectul pregătirii pentru o cursă lungă şi cu miză uriaşă, dar oameni educaţi, precum Dan Vâlceanu, şi cu spirit de iniţiativă, liberi nu pot da greş. „Ne aşteaptă o perioadă extrem de grea şi simt totuşi un moment în care trebuie să privim cu optimism şi spre Crasna, pentru că ni s-a alăturat omul dumneavoastră, Puiu Diaconescu, atât de cunoscut şi iubit între crăsneni. S-a alăturat nouă nu pentru că ar avea un interes al lui, are o vârstă, familie, copii aşezaţi şi afacere, eu cred că nu a decis acest lucru dintrun propriu interes, nu al lui, ci al comunităţii. Pentru comunitate trăieşte cu gândul şi dorinţa de a fAce ceva pentru ca atunci când va pleca din ea, ca noi toţi, să lase ceva în urmă”, a declarat şeful PDL Gorj, Ion Ruşeţ.

    Diaconescu: „Dan va închide Colegiul 2”

    La rândul său, Puiu Diaconescu a avut numai cuvinte de apreciere pentru alegerea făcută de PD-L în privinţa lui Dan Vâlceanu, pe care l-a descris fiind ambiţios şi competitiv. „Dan este un tânăr ambiţios, cu performanţă politică şi profesională şi care, cred eu, va închide colegiul 2”, a conchis Puiu Diaconescu, prim-vicepreşedinte PD-L Gorj. Candidatul pe Colegiul 2 la Deputaţi, Dan Vâlceanu a mulţumit tuturor colegilor de partid şi celor care cred în el, iar pe oamenii simpli i-a asigurat că ceea ce acum sună ambiţios, cu ajutorul lor va deveni soluţie. Nu a uitat de un prieten mai vechi, deputatul independent Cosmin Popescu, căruia i-a mulţumit pentru susţinerea arătată.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: