spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 3, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSe ştiu vinovaţii dezastrului de la Energia

    Se ştiu vinovaţii dezastrului de la Energia

    Jucătorii şi antrenorii, vinovaţi pentru umilinţa de la Constanţa

    Duşul rece de la malul mării nu a rămas fără ecou. Înfrângerea ruşinoasă a Energiei, scor 34-20 pe terenul campioanei HCM Constanţa a fost comentată de doi dintre cei mai importanţi oameni ai echipei, antrenorul şi şeful secţiei. Ambii susţin că echipa a fost de nerecunoscut, însă mesajul pentru jucători este clar: trezirea.

    Atitudinea bat-o vina

    Greu de explicat ce s-a întâmplat cu echipa de handbal Energia în meciul de la Constanţa. Nici antrenorul Liviu Andrieş nu are răspunsuri la întrebări, dar totuşi caută să vadă unde s-a greşit. Supărarea e mare în vestiarul Energiei, nimeni nu se aştepta la un asemenea deznodământ nefericit, însă nu e chiar un capăt de ţară. Eşecul rămâne eşec, însă deranjantă a fost atitudinea. „Am ratat de 17 ori de pe semicerc cu portarul, n-am făcut mai nimic pe teren, n-am reuşit să ne exprimăm deloc. Am avut discuţii cu ei, au spus că li s-a turnat plumb în picioare, n-au mai găsit soluţii şi au încercat să rezolve pe cont propriu”, a comentat Liviu Andrieş. Acesta a discutat cu elevii lui, a căutat unele răspunsuri dar fără prea multe rezultate. Concluzia este clară, toţi sunt vinovaţi pentru eşec. „Nu trebuie să dăm vina unii pe alţii, eu pe jucători sau ei pe mine, cu toţii suntem vinovaţi pentru acest eşec. Vinovaţi suntem doar noi, efectiv am dat cu piciorul la toată munca pe care am făcut-o în această vară. Nu trebuie totuşi să facem un capăt de ţară, a fost doar prima etapă. Ce mă îngrijorează pe mine ca antrenor e evoluţia, am arătat la Constanţa ca o echipă care acum s-a întâlnit pentru prima oară”, a spus Andrieş.

    „Strângem rândurile”

    Cel mai prost meci al Energiei din ultimul an şi jumătate a fost jucat la Constanţa. Acum, după duşul foarte rece de la malul mării, Energia vrea să-şi revină. „Să strângem rândurile pentru că pot fi câştigate cele 3 jocuri care urmează, dar nu prin prestaţia pe care am avut-o duminică la Constanţa”, a mai declarat Liviu Andrieş.

    Credit de la conducere

    Cunoscut ca un conducător vulcanic, Andrei Maioreanu a învăţat din eşecurile din ultimul an. Acum, după eşecul de la Constanţa, şeful secţiei de handbal de la Energia este alături de jucători şi nu îi atacă. „Pentru meciul de la Constanţa, eu ca preşedinte am asigurat toate capitolele în aşa fel încât să nu fie absolut nicio problemă pentru acest meci important. Am încredere în continuare în acest lot, nu avem voie să mai facem vreun pas greşit în condiţiile în care vin meciuri cu echipe mult mai accesibile. Echipe pe care vrem să le învingem pentru a acumula punctele necesare pentru atingerea obiectivului”, a comentat Andrei Maioreanu. Acesta spune că aşteaptă o reacţia de orgoliu din partea handbaliştilor. „Nu aceasta este atitudinea băieţilor, au arătat că pot juca în meciuri importante. Vreau să avem mereu o atitudine de învingători, de aici încolo aştept o implicare majoră a celor doi antrenori”, a mai punctat Maioreanu. În ceea ce priveşte probleme de lot, Maioreanu e ferm. „Absenţa unui jucător de valoarea lui Dinescu e clar că se resimte în fiecare joc. Sper să-şi revină cât mai repede, dar asta nu înseamnă că dacă vom avea 1-2 accidentaţi echipa să nu meargă. Stafful tehnic are datoria să asigure meciuri din ce în ce mai bune pentru că repet din punct de vedere al conducerii totul este pus la punct, de la salarii, la condiţii de joc, deplasare, cazare şi aşa mai departe”, a încheiat Maioreanu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!