spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitate44 de detectoare de oxigen, achiziționate de Spitalul Județean de Urgență din...

  44 de detectoare de oxigen, achiziționate de Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu

  Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a achiziționat 44 de detectoare de oxigen. Aparatele au fost repartizat secțiilor unității medicale, în special celor unde sunt tratați bolnavii diagnosticați cu COVID-19 sau care prezintă suspiciuni.

  Detectoarele sunt mobile și pot fi mutate în saloane și în secțiile unde se folosește oxigen. Măsura aceasta a fost luată în urma incendiilor care au avut loc la Piatra Neamț și la Spitalul „Matei Balș“. „Astăzi s-a făcut instructajul pentru utilizarea lor și vor fi puse în funcțiune. S-a emis o procedură operațională prin  care din oră în oră infirmierul sau asistentul va verifica concentrația de oxigen“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Detectoarele au fost cumpărate din banii spitalului

  Detectoarele de oxigen au fost achiziționate din bugetul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Acestea au costat 50.000 d elei.

  „Ne-a îngrijorat situația incendiilor și tocmai din acest motiv am făcut această achiziție, pentru a avea toate condițiile care actul medical să se desfășoare în condiții de siguranță“, a mai spus Dumitru Vienescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: