spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateAm luat pulsul! Gorjenii tot mai supărați “Rușine să le fie celor...

  Am luat pulsul! Gorjenii tot mai supărați “Rușine să le fie celor care ne țin în pragul sărăciei”

  Traiul tot mai greu este resimțit de gorjeni. Oamenii spun că prețurile au explodat și că venitul nu le mai ajunge pentru cheltuielile zilnice.

  La Casele de Ajutor Reciproc sunt cozi. Mii de pensionari au ajuns în situația de a face un împrumut pentru a acoperi o altă datorie. Unii se încurcă în calcule și ajung să aibă pensiile ciuntite din cauza popririlor pe venituri.

  „O să ajungem să nu mai avem cu ce să ne cumpărăm medicamentele. Nu totul intră pe compensat. Acum e vară dar ce ne facem cu facturile în sezonul rece. Totul s-a scumpit, de la pâine, la carne, fructe, tot. Rușine să le fie celor care ne țin în pragul sărăciei!”, a declarat o pensionară din Gorj.

  „S-a scumpit foarte mult combustibilul. Cred că o să umblăm la prețuri. A explodat dintr-o dată. Treaba asta e cu dus și întors pentru noi, taximetriștii. Dacă scumpim riscăm să nu mai avem clienți, dacă nu scumpim, mergem pe minus. E greu!”, a declarat un taximetrist din Gorj.

  „Sunt total dezamăgit ce se întâmplă în țărișoara asta. Vai de noi cu așa conducători. Eu cred că se trezesc vorbind pe la televizor altfel nu se explică ce pot să scoată pe gură. Normal că veniturile lor sunt tot mai umflate dar noi, muritorii, să vină să vadă, să ia pulsul în județ, la firul ierbii, cum se spune. Sunt niște trădători de țară și se neam”, a transmis un târgujian.

  Situație catastrofală

  Opoziția susține că situația actuală se datorează celor care se află în fruntea țării. „Realitatea este următoarea: avem o economie eșuată, un sistem de sănătate eșuat, un sistem de învățământ eșuat și o agricultură decimată. Uitați-vă cât a crescut prețul la combustibil, prețul euro, prețurile la produsele de bază au crescut, puterea de cumpărare a scăzut. Prețul la energie, gaze naturale, plafonări de venituri, toate prețurile au explodat! Nu există o perspectivă pentru români, suntem într-o situație catastrofală”, a declarant liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: