spot_img
24.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesVîlceanu ironizat de Orban, în vizita de la Gorj

  Vîlceanu ironizat de Orban, în vizita de la Gorj

  Președintele PNL, Ludovic Orban, a ajuns la Gorj pentru a-și face campanie în cursa spre o nouă candidatură la cea mai înaltă funcție din partid. A fost primit la Gorj fără prea mult entuziasm, parte din organizația județeană anunțând deja o susținere pentru contracandidatul Florin Cîțu. În replică, liderul PNL i-a atacat cu zâmbetul pe buze pe cei care i-au întors, de curând, spatele.

  Spre deosebire de colegul Florin Cîțu, liderul PNL Ludovic Orban a acceptat să dea declarații. Discursul său a vizat în special linia politică, cu prima ocazie aruncând săgeți spre liderul județean, Dan Vîlceanu. Întrebat dacă l-ar mai vota pe Vîlceanu pentru funcția de lider județean, Orban a ocolit răspunsul, în schimb, a punctat că deputatul de Gorj a devenit omul din umbra lui Florin Cîțu.  „La câte treabă are domnul Vîlceanu cred că un fel de șef de campania al domnului Florin Cîțu. Se ocupă de campanie în mai multe județe, nu doar la Gorj. Zilele trecute mi-a povestit un primar, șef de organizație dintr-un alt județ, că l-a sunat domnul Vîlceanu să anunțe vizita domnului Cîțu”, a declarat Ludovic Orban.

  Orban mai bun dect Cîțu

  În ceea ce privește votul de la Gorj, Ludovic Orban este convins că nu toți liberalii gorjeni vor merge cu Cîțu. “Fiecare delegat care participa la Congres are dreptul să decidă cu cine votează pentru funcția de președinte al PNL. Sigur, sunt colegi care și-au exprimat preferința dar în același timp și eu am dreptul să îmi fac campanie. Eu am fost în Gorj în aproape toate campaniile electorale care s-au desfășurat și am o relație foarte bună cu foarte mulți colegi liberali. Sunt convins că voi lua voturi de la Gorj. Eu și domnul Vîlceanu aveam, avem o colaborare foarte bună, a fost în echipa care s-a ales la Congresul din 2017. Faptul că are o opțiune, e dreptul lui, sunt convins că sunt un președinte mult mai bun decât Florin Cîțu”, a mai transmis Ludovic Orban.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: