spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateAnchetă la Târgu Jiu, după ce un profesor a simulat că-i taie...

  Anchetă la Târgu Jiu, după ce un profesor a simulat că-i taie degetul unui elev de opt ani

  Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj a demarat o anchetă la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu“ din Târgu Jiu, după ce un profesor de educație fizică și sport a simulat că-i taie degetul unui elev din clasa a II-a, în vârstă de opt ani.

  Copilul, susțin părinții, a ajuns acasă afectat de cele întâmplate și a povestit cum s-a comportat cadrul didactic. Părinții au relatat că băiețelul tremura și suspina. Elevul i-ar fi arătat semne obscene unui alt coleg, după cum susține profesorul, iar el l-a luat deoparte, a scos o foarfecă și s-a prefăcut că-i taie degetul, pentru a-l determina să nu mai arate semne obscene.
  Părinții elevului spun că un asemenea comportament este de netolerat și au anunțat conducerea școlii.
  Profesorul acuzat susține că nu a făcut vreun gest care să amenințe integritatea vreunui elev.

  Profesorul a făcut gestul în spirit de joacă

  Vasile Udroiu, directorul Școlii Generale „Alexandru Ștefulescu“, spune că gestul profesorului a fost interpretat greșit și că acesta a fost făcut în spirit de joacă. Directorul unității de învățământ spune că a anunțat inspectorul de zonă și pe inspectorul general școlar în legătură cu cele întâmplate și că se vor face cercetări cu privire la aspectele semnalate de părinți.
  Și conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj a demarat o anchetă: „Am dispus efectuarea unei anchete la școală, pentru a clarifica situația și a vedea ce s-a întâmplat“, a spus Marcela Mrejeru, inspectorul școlar general.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: