spot_img
11.3 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăEvenimentPolițiști gorjeni recompensați pentru rezolvarea rapidă a unui caz

  Polițiști gorjeni recompensați pentru rezolvarea rapidă a unui caz

  Trei polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Ordine Publică, au fost recompensați după ce, în timpul programului, au contribuit la prinderea rapidă a unui individ bănuit de comiterea unei tâlharii.

  Tâlhăria, raportată de o tânără, a avut loc în Târgu Jiu. Individul a fost prins de oamenii legii la scurt timp după comiterea faptei.

  „În noaptea de 20/21 decembrie 2022, în jurul orei 01:00, agent șef Burciu Mihai, agent șef adjunct Vătafu Marian și agent de poliție Cotojman Antonio se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Târgu-Jiu, când au fost direcționați de către dispecerul Poliției Municipiului Târgu-Jiu să se deplaseze pe strada Săvinești, la locuința unei tinere din județul Alba.
  Tânăra de 18 ani le-a declarat polițiștilor că s-a întâlnit cu un bărbat a cărui identitate nu o cunoaște și în urma unor discuții contradictorii, acesta a agresat-o fizic și i-a sustras geanta în care avea 3600 de lei, 50 de euro, un card bancar și documentele de identitate, după care a părăsit imobilul. La câteva străzi distanță, polițiștii au observat un bărbat care corespundea semnalmentelor descrise de tânără și au procedat la interceptarea sa, moment în care acesta a luat-o la fugă. Colegii noștri au pornit în urmărirea sa, acesta fiind prins și imobilizat la scurt timp.Procedând la efectuarea controlului corporal al bărbatului, a fost găsită asupra sa suma de bani sustrasă”, a transmis IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: