spot_img
18.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateApel la raționalizare!! Apa trebuie folosită NUMAI în scopuri menajere

  Apel la raționalizare!! Apa trebuie folosită NUMAI în scopuri menajere

  Apa reprezintă viață! Fără acest lichid, oamenii nu ar putea supraviețui mai mult de șapte zile și este nevoie de conștientizare și raționalizare în perioade de secetă. De altfel, fără apă nicio formă de viață nu ar putea rezista.

  Operatorul de apă și canal face un nou apel către populație! Sursele de apă din aria de operare sunt la limită, iar prognozele meteorologice nu sunt deloc favorabile. Prin urmare, utilizatorii trebuie să înțeleagă importanța raționalizării apei în aceste săptămâni. Fără un „strop” de spirit de civic și de solidaritate, perioada următoare va fi încărcată de lipsa totală a apei, presiune scăzute, apă la program.

  În concluzie, Aparegio Gorj, anunță toți utilizatorii ca până la apariția precipitațiilor, apa trebuie folosită NUMAI în scopuri menajere (băut, spălat etc) Activitățile gospodărești (udat grădini, spălat covoare, spălat autoturisme etc) vor avea repercusiuni majore asupra întregii comunități și ne vom confrunta cu lipsa totală a apei în cel mai scurt timp.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: