spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateAu jurat, pot trece la treabă!

  Au jurat, pot trece la treabă!

  S-a constituit noul Consiliu Local Târgu Jiu. Aleșii, alături de primarul Marcel Romanescu au depus jurământul în prezența unui public extrem de restrâns. Ceremonia festivă a avut loc la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu.

  La aproape o lună de la alegerile locale a fost constituită componența noului Consiliu Local Târgu Jiu. Zece liberali, șapte social-democrați, doi verzi și doi reprezentanți ai Pro România au jurat să respecte Constituția și legile țării. Unii, aflați la primul jurământ, s-au încurcat în vorbe și au fost nevoiți să o ia de la capăt.

  A jurat ca primar

  În cadrul aceleiași ședinte a fost învestit în funcție și primarul Marcel Romanescu. Acesta a vorbit despre planurile mandatului cu numărul doi. “Am preluat cel de-al doilea mandat complet, sper ca de data aceasta, cu noul Consiliu colaborarea să fie mai bună. M-am uitat la calitatea umană a celor care au intrat în Consiliul Local și sper să se poată dezlipi de latura politică în interesul cetățeanului. Primul lucru politic pe care o să-l fac din calitatea de primar nou reconfirmat este să convoc ședința pentru a numi cei doi viceprimari. Administrativ, voi ține ședință cu directorii din Primărie pentru că trebuie să stabilim, din prima zi, anumite reguli pe care le respectăm împreună. Îmi doresc o administrație profesională, în folosul cetățeanului”, a transmis Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: