spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
joi, iunie 8, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesCiocea regretă pasul spre Pro România

  Ciocea regretă pasul spre Pro România

  Nu doar în PSD Gorj sunt nemulțumiri după prezentarea listelor pentru parlamentare și în organizația județeană a Pro România se încing spiritele. Primarul din Bustuchin Ion Ciocea insinuează că a fost atras într-o capcană și că a ratat, din nou, un loc spre Parlamentul României.

  După scandalul din organizația județeană pe tema alianței de la Municipiu, în Pro România se adâncesc discuțiile. Edilul din Bustuchin este supărat că nici de această data nu a prins un loc fruntaș pe listele pentru alegerile parlamentare. Ion Ciocea susține că dacă știa ce urmează nu mai făcea pasul spre partidul lui Ponta.

  Promisiuni neonorate

  “Am venit la partidul acesta fără ca Alin Văcaru să-mi promită ceva dar o discuție am avut-o. Eu, când am venit în Pro România nu am vorbit cu Tăriceanu sau cu Ponta, am vorbit cu Alin și acum îmi spune că de la București a venit decizia cu ALDE. Eu, dacă știam că fac alianță cu ALDE nu veneam la partid. Ca politician, Alin Văcaru m-a dezamăgit. Dacă eram pe prima poziție la Senat, mă băteam până la Dumnezeu, că eu oricum nu luam, că Iordache este un politician abil, a fost și primar”, a transmis Ion Ciocea la un post de radio local.

  1 COMENTARIU

  1. Păi bine, măi, domnule Ciocea, adică ești în politică de pe vremea când se făcea pază cu arcu’ și te păcălește un amărât ca Văcaru? Păi atunci, poate c-o meriți…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!