spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateAvansează lucrările la SEAU Novaci

  Avansează lucrările la SEAU Novaci

  În cadrul “Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj”, Aparegio Gorj și-a propus investitii în unitățile teritoriale-administrative:Târgu-Jiu, Motru, Rovinari, Bumbești-Jiu, Târgu-Cărbunești, Țicleni, Novaci, Tismana, Turceni, Peștișani, Turcinești, investiții ce se vor realiza prin intermediul a 26 contracte de lucrări, 2 contracte de furnizare și 4 contracte de servicii cuprinse în proiect.

  În cadrul proiectului se vor realiza, în principal, 25 stații de tratare a apei potabile, 61 km de conducte de aducțiune, 79 km de rețele de distribuție de apă potabilă, 3 stații noi de epurare ape uzate, 234 km de rețele de canalizare, 79 stații noi de pompare ape uzate.

  „Astfel, în localitatea Novaci se derulează 3 contracte de lucrări. Pentru unul dintre ele, respectiv CL 18 “Proiectare și execuție lucrări la SEAU-Novaci “, lucrările au un procent de 25% din totalul de executat. În ultimul raport de progres realizat de Terra Dinamic, antreprenorul proiectului, s-au realizat mai multe lucrări:
  -înlocuire transformator pentru alimentarea cu energie electric a noii stații de epurare
  -gura de vărsare-terminată
  -armare pereți bazine și cofrare etapa 1
  -depozitul de namo-turnare placă
  -administrativă-pregătire armare fundații
  -reabilitare drum de acces către noua stație de epurare

  Proiectul “Proiectare și execuție lucrări la SEAU-Novaci “ are o valoare contractuală de 6.449.323,64 lei si o durată de execuție de 854 zile”, transmite Nicoleta Bărbat, responsabil Relații Publice.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: