spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateAvarie majoră la rețeaua de apă a municipiului Târgu Jiu

  Avarie majoră la rețeaua de apă a municipiului Târgu Jiu

  O avarie majoră s-a produs marți seara la rețeaua de alimentare cu apă a municipiului Târgu Jiu. Avaria a avut loc pe strada Merilor, din Târgu Jiu din cauza unei lucrări efectuate de un agent economic. Apa a curs în cantități foarte mari. Lucrătorii de la Aparegio au intervenit pentru remedierea defecțiunii.

  Reprezentanții Aparegio anunță că există riscul ca furnizarea apei să se oprească în partea de nord a municipiului Târgu Jiu: „Echipa Centrului de Exploatare și Distribuție Târgu-Jiu, intervine pentru remedierea unei avarii majore la conducta de transport apa potabila, DN800 premo – strada Merilor, din municipiul Târgu-Jiu. Avaria a fost a cauzata de lucrările de subtraversare a unui agent economic.

  Având in vedere diametrul conductei, dar si zona mare deservita, sunt afectați locuitorii municipiului Targu Jiu, din zona de Nord a orasului, unde exista posibilitatea sa fie sistata furnizarea apei potabile si presiune scazuta la etajele superioare.
  Angajații Aparegio Gorj SA lucrează pentru remedierea acesteia in cel mai scurt timp“.

  Marți au avut loc în Târgu Jiu alte două avarii, pe strada Nicolae Titulescu și Narciselor. Conductele au cedat din cauza vechimii și a gerului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: