spot_img
22.5 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesDramă cumplită: un fost șef din Poliția Gorj și soția sa se...

  Dramă cumplită: un fost șef din Poliția Gorj și soția sa se luptă cu cancerul

  Fostul șef al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, Aurel Ungureanu, trăiește o mare dramă. Acesta s-a luptat ani de zile cu cancerul, iar de curând a aflat că și soția sa suferă de această boală cumplită. Femeia are nevoie de o operație la o clinică privată, iar polițistul face un apel la cei care îl pot ajuta pentru a trece peste această încercare teribilă.

  „Numele meu este Ungureanu Aurel și am 57 de ani.

  În urmă cu 10 ani am fost diagnosticat cu un cancer de pancreas și am suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia mi-a fost extirpat circa jumătate din corpul acestuia și splina.

  Din păcate, în anul următor boala a metastazat, fiind nevoie de o altă intervenție chirurgicală, de această dată fiind necesară înlăturarea unei părți din ficat și din suprarenala dreaptă, precum și a unei bucăți din mușchiul diafragm.

  De fiecare dată, intervențiile chirurgicale au fost urmate de câte 6 luni de chimioterapie, dar mi-am revenit destul de bine și am putut duce o viață aproape normală.

  În anul 2016, din păcate mi-a apărut un nodul în plămânul drept și a fost necesară o nouă operație, lucru ce s-a repetat în 2019 și de fiecare dată chimioterapie, câte 12 ședințe și 30 de zile de radioterapie.

  Din nou mi-am revenit extraordinar de bine, dar boala tot nu mi-a dat pace și în martie 2021 a fost nevoie să-mi fie extirpat lobul inferior al plămânului stâng, de această dată nemaifiind nevoie de chimioterapie post-operator.

  În luna septembrie am descoperit ca sunt din nou probleme la plămâni si am reînceput tratamentul cu citostatice, câte 3 zile consecutiv, la fiecare trei săptămâni.

  De-a lungul timpului, costurile intervențiilor chirurgicale, ale tratamentului și ale celor multe zeci de investigații imagistice au fost enorme pentru nivelul veniturilor pe care le realizam ca familie, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, și al prietenilor, cu credite bancare, am reușit să supraviețuiesc și să duc o viață mulțumitoare, să mă pot bucura că îmi văd cele două fiice crescând.

  Din păcate, în urmă cu o săptămână, am aflat ca soția mea, Laura Ungureanu, 55 de ani, suferă de un cancer ovarian, in stadiul trei, iar pentru vindecare sunt necesare 12-14 ședințe de chimioterapie și o intervenție chirurgicală (hypec) într-o clinică privată.

  Fără ajutorul unor oameni cu suflet mare nu putem face față cheltuielilor, în condițiile în care, in această perioadă amândoi facem chimioterapie și va trebui să ne mutăm în Brașov, unde facem tratamentul pentru circa patru luni de zile. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră!”, este mesajul transmis de fostul polițist.

   

  Susținuți și de o asociație

   

  O asociație din Motru s-a oferit să ajute familia lui Aurel Ungureanu

  „Din banii primiți de la Ghiocela am trimis 10.000 de lei acestei familii greu incercate de soarta.

  Cei care îi cunoașteți știți ce familie mereu vesela era dar astăzi au mare nevoie e sprijinul cat mai multor persoane.

  Pentru a-i sprijini prin contracte de sponsorizare de la persoane juridice va rugam sa luați legătura cu noi“, este mesajul transmis de Asociația Eleste.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: