spot_img
22.9 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateBogații Europei vin pe Transalpina cu bolizii lor, într-un turneu caritabil

  Bogații Europei vin pe Transalpina cu bolizii lor, într-un turneu caritabil

  Un turneu automobilistic cu scop caritabil, la care vor participa unii dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Europa, va ajunge, în această vară, pe Transalpina. Gorjenii vor putea să admire unii dintre cei mai scumpi bolizi din lume, care costă sute de mii de euro.

  Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că s-a întâlnit cu impresarul Ana Maria Prodan, pentru a discuta despre organizarea acestei acțiuni, în speranța că traseul va fi deviat, pentru a trece și prin Târgu Jiu: „În vară, pe 30 iunie, suntem în discuții pentru o competiție, un tur al Transalpinei la care vor participa unii dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Europa. Aceștia sunt implicați în acțiuni caritabile, cu mașini de valoare inestimabilă. În acest an, pleacă de la Milano.
  Ana Maria Prodan a venit la Târgu Jiu și am avut o discuție cu dumneaei. Este o săptămână în care oamenii de afaceri din Europa foarte bogați își prezintă mașinile de lux pe care le dețin. Vor pleca de la Milano, iar apoi vor ajunge la Sibiu, Transalpina, cu oprire în Rânca, și, în final, la București. O să încercăm să-i aducem și la Târgiu Jiu. În ziua plecării din Milano au fost puse în vânzare 5.000 de bilete și s-au epuizat în trei ore.
  Este vorba de mașini noi, de ultimă generație“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: