spot_img
27 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateCălinoiu a reacționat după declarațiile lui Condescu: „Sunt aiureli totale!“

  Călinoiu a reacționat după declarațiile lui Condescu: „Sunt aiureli totale!“

  Ion Călinoiu, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, a reacționat în urma declarațiilor făcute de către Marin Condescu, fostul președinte de la Clubului Pandurii, care a declarat la o emisiune de la Gorj Tv că arestarea sa a fost decisă în biroul lui Călinoiu: „Nu am auzit declarațiile lui Condescu, sunt aiureli totale! La mine în birou nu s-a discutat niciodată libertatea unui om. Niciodată nu am discutat despre așa ceva. Nu-mi stă în caracter. Știți cum este zicala: hoții strigă hoții! Să fie sănătos Condescu și să-și vadă de treabă. Să lase lucrurile cum sunt ele în plata Domnului. Eu pot să fac și un test poligraf. Eu nu am primit niciodată vreun ordin de sus pentru vreo problemă de acest gen. Probabil, îl apasă ceva, de a venit acum cu aceste declarații. Poate, se simte cu musca pe căciulă, de scoate astfel de lucruri pe gură. Eu, când am vorbit, la vremea respectivă despre Marin Condescu și despre tot ceea ce s-a întâmplat în minerit și energie și fotbal, am spus direct, pe față, fără niciun fel de ocolișuri. Eu am spus foarte clar că Marin Condescu nu avea ce căuta să ia echipa de fotbal. Cine i-a dat-o, se vede că plătesc ”, a spus Ion Călinoiu, la Radio Infinit.

  „În biroul la Călinoiu s-a făcut strategia și s-a primit verde“

  Condescu a declarat că în biroul fostului președinte al Consiliului Județean Gorj s-a făcut strategia cu privire la anihilarea sa: „Unul din lucrurile bune pe care le-am apreciat la domnul Cârciumaru este că a venit în august și mi-a spus: «S-a hotărât la cel mai înalt nivel să fii arestat. Dacă trebuie, să fii dat afară de la sindicate, de la fotbal, de peste tot». Am întrebat: «Cine?» Mi-a spus și unde s-a discutat acest lucru. În biroul la Călinoiu s-a făcut strategia și s-a primit verde de sus și lucrurile așa s-au întâmplat. Nu sunt supărat pe ei și i-am iertat Toate aceste evenimente, dacă le iau în afară de lucrurile care s-au întâmplat, mi-au fost favorabile“.

  Fostul șef de la Pandurii a mai spus că un deputat l-a informat, la un botez, că va urma să fie arestat. „Un domn deputat, într-o seară la botez, unde s-a lăudat Răitaru (n.r.-patronul unei televiziuni) și cu încă cineva că până luni Condescu va fi arestat, m-a informat despre arestarea mea. Ne-am întâlnit zilele astea pe stradă și ne-am adus aminte: «Vezi, eu ți-am spus lucrurile astea».

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: