spot_img
16 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateCamere de supraveghere în parcările unde se aruncă deșeuri, pe drumurile naționale...

  Camere de supraveghere în parcările unde se aruncă deșeuri, pe drumurile naționale din Gorj

  Trei camere video mobile de supraveghere vor fi amplasate în parcările de pe drumurile naționale din județul Gorj, unde se abandonează frecvent deșeuri. Acestea vor fi achiziționate în perioada următoare de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova.

  Camerele video vor fi alimentate cu ajutorul energiei solare și vor putea fi mutate.

  „Nu vom anunța locul unde vor fi mutate. În prima perioadă vor fi testate. Imaginile cu cei care aruncă deșeuri în locuri interzise vor fi puse la dispoziția polițiștilor și a Gărzii de Mediu, care trebuie să aplice sancțiunile prevăzute de lege. De asemenea, vom începe o campanie de a le bate obrazul participanților la trafic care comit astfel de fapte“, a precizat Cristi Tudor, reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

  O primă cameră video a fost amplasată  într-o parcare pe un drum național din județul Dolj.

  În județul Gorj, lucrătorii de la Drumurile Naționale se confruntă în mai multe parcări cu abandonarea deșeurilor provenite din locuințe, astfel că nu fac față cantităților mari de gunoaie care trebuie ridicate. Pubelele din parcări sunt destinate deșeurilor provenite de la cei care călătoresc pe un anumit drum, cum ar fi ambalaje sau pet-uri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: