spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateCanalizarea din satul de strămutați Câmpu Mare se revarsă pe drumul neasfaltat

  Canalizarea din satul de strămutați Câmpu Mare se revarsă pe drumul neasfaltat

  Rețeaua de canalizare din satul de sinistrați Câmpu Mare, comuna Albeni, s-a transformat într-un adevărat șuvoi, apa scurgându-se pe drumul neasfaltat, plin de cratere.

  Apa iese dintr-o gură de canal fără încetare, spre disperarea localnicilor. Drumul a început să se surpe chiar din cauza lucrările de canalizare, care nu au fost executate în mod corespunzător.

  Localnicii din Câmpu Mare spun că rețeaua de canalizare nu va putea funcționa vreodată, deoarece lucrările au fost făcute de către o firmă fără experiență și fără utilaje sau angajați, care se afla în relații apropiate cu primarul Ion Silviu Stan, judecat pentru mai multe fapte de corupție.

  „Vreau să reamintesc instituțiilor statului prin aceste imagini calitatea lucrărilor la sistemul de canalizare din Albeni, contract încredințat de Papa Stan către unchiul acestuia Căpățână.

  Menționez că lucrările nu sunt finalizate și totuși după cum bine vedeți, are cădere țeavă de canalizare.  Încă o dată fac apel public către instituțiile abilitate să facă demersuri și să pună câteva întrebări și aici știți la ce mă refer.

  Acest constructor continuă să ne sfideze cu nepăsarea de care dă dovadă“, a spus Cristian Andrei, localnic din Câmpu Mare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: