spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
joi, iunie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateCandidata cu cea mai mare notă la scris a picat concursul la...

  Candidata cu cea mai mare notă la scris a picat concursul la SJU

  Candidata care a primit nota cea mai mare la proba scrisă a unui concurs de angajare organizat de Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a picat examenul. Unitatea spitalicească a organizat un concurs de ocupare a 7 posturi vacante asistenți medicali debutanți.

  Au fost nu mai puțin de 95 de candidați, însă numai 5 au promovat proba scrisă, dintre care unul în urma depunerii unei contestații. Interesant este că, în urma desfășurării interviului, candidata cu cel mai mare punctaj la proba scrisă a picat concursul.

  Astfel, a primit 77 de puncte la proba scrisă și numai 15 puncte la interviu. În final, numai 3 persoane din cele 5 au reușit să obțină punctajul minim de promovare a concursului, după proba interviului. Cel mai bun punctaj final a fost obținut de o persoană care a primit 66 la scris și 100 la interviu, iar în final 83. Cele 3 asistente medicale debutante urmează să fie angajate la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu în această săptămână. Pentru cele 4 posturi de asistent medical rămase în continuare vacante va fi organizat un nou concurs.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: