spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateȘi orașul Bumbești-Jiu își face bazin de înot

  Și orașul Bumbești-Jiu își face bazin de înot

  Orașul Bumbești-Jiu își face bazin de înot de 20 de milioane de lei. Finanțarea va fi asigurată de către Compania Națională de Investiții, la fel ca la Târgu Jiu, pentru bazinul acoperit de înot.

  În momentul de față, este în derulare licitația pentru serviciile de proiectare și achiziția lucrărilor. „Proiectare-faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor aferent obiectivului de investiții: „Proiect Tip – Construire Bazin de înot didactic și agrement Strada Gheorghe Dumitrescu Bumbești, Nr.14, oraș Bumbești Jiu, Gorj”, conform Companiei Naționale de Investiții, titularul investiției de care va beneficia Primăria Bumbești-Jiu. Ofertele pot fi depuse până pe 28 octombrie. Valoarea estimată a contractului este de 20.444.623,29 lei fără TVA.

  Bazinul de înot de la Târgu Jiu, pentru care a fost realizată miercuri recepția, a costat peste 2 milioane de euro. Constructorul s-a încadrat în termenul din contract. Bazinul acoperit va fi folosit de către elevi, dar și de către adulți, cel mai probabil în schimbul unei taxe de intrare. Astfel de investiții nu sunt greu de realizat, însă sunt mult mai dificil de întreținut. Sunt costuri cu asigurarea personalului de specialitate și cheltuielile cu întreținerea bazinului și utilitățile.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!