spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateCe a vorbit Romanescu cu Ciucă și Cseke!

  Ce a vorbit Romanescu cu Ciucă și Cseke!

  Primarul Municipiului Târgu Jiu a discutat cu oficialii din Guvern pentru remedierea problemelor din Târgu Jiu, cauzate de cutremurele. Marcel Romanescu a transmis, după întâlnirea la care a participat premierul Nicolae Ciucă dar și ministrul Dezvoltării, Attila Cseke, că unitățile de învățământ din oraș sunt o primă grijă ce necesită intervenție rapidă.

  „M-am întâlnit astăzi, la București, cu primul ministru, domnul Nicolae Ciucă și cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Attila-Zoltán Cseke, pentru discuții despre fondurile necesare intervențiilor pentru remedierea problemelor generate de seismele recente.
  Le mulțumesc pentru ajutorul promis și pentru deschiderea cu care au abordat această problemă deosebit de importantă pentru noi!
  Vă asigur că prioritare vor rămâne și în acest caz, unitățile de învățământ afectate, care, de altfel, au și fost în centrul discuțiilor purtate.”, a transmis primarul Municipiului Târgu Jiu.

  Din păcate, judetul Gorj trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Cu o economie la pământ, un mare semn de întrebare cu privire la viitorul Complexului Energetic Oltenia, acum, zona este zguduită și de cutremure.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: