spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăActualitateCNAIR: “Licitația pentru centura Târgu Jiului a fost anulată de PNL”. Romanescu...

  CNAIR: “Licitația pentru centura Târgu Jiului a fost anulată de PNL”. Romanescu ”Este vorba de crudul adevăr pe care îl putem observa cu ochiul liber ”

  Licitația la centura ocolitoare a municipiului a fost anulată în Guvernul Orban. Cel puțin asta susțin social-democrații arătați până mai ieri cu degetul. Misterul a fost deslușit de CNAIR care a făcut publică dată la care licitația a fost anulată.

  Potrivit datelor furnizate de Biroul de presă al CNAIR, procesul de evaluare al ofertelor a fost finalizat în data de 6.11.2019. “Domnule Romanescu, minciuna are picioare scurte! Licitația pentru centura Târgu Jiului a fost anulată de PNL, la data de 06.11.2019, adica după instalarea guvernului PNL. Încă o dată primarul PNL de la Târgu Jiu aruncă vina pe alții pentru a-și ascunde nerealizările și a masca deciziile GREȘITE luate de guvernul PNL, decizii care afectează direct cetățenii municipiului Târgu Jiu”, susține viceprimarul Adrian Tudor.

  La plimbare pe șosea!

  Primarul Marcel Romnaescu susține că societatea care a căștigat licitația nu are toate avizele necesare, acesta fiind motivul anulării. Edilul afirmă că social-democrații ar trebui să-și amintească de trecut, contracarând astfel ce spun social-democrații.“Nu este vorba de campanie electorală, nu este vorba de interese de partid sau mai știu eu ce le trece celor din PSD prin minte când încearcă să acopere mizeriile pe care le-au făcut la Târgu Jiu. Este vorba de crudul adevăr pe care îl putem observa cu ochiul liber! Îi invit la o plimbare prin oraș să le arăt ce au făcut în toți acești ani în care au tăiat și spânzurat în acest oraș. Că poate au uitat. Poate că, orbiți de adevăratele lor țeluri, n-au mai văzut cum au călcat în picioare și au umilit un oraș întreg. Să mergem la șoseaua de centură, la pasajele peste calea ferată de care ei „uită”…”, a declarat edilul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: