spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesDrapelul național din mijlocul lacului de acumulare, noul punct de atracție turistică...

  Drapelul național din mijlocul lacului de acumulare, noul punct de atracție turistică din Târgu Jiu

  Un nou punct de atracție turistică a apărut în Târgu Jiu. Drapelul naţional flutură în mijlocul lacului de acumulare de pe râul Jiu, aflat lângă Parcul Central din municipiul Târgu Jiu, unde se află operele lui Brâncuşi, Poarta Sărutului şi Masa Tăcerii, iar turiștii vin și fac fotografii.

  Steagul a fost amplasat de către un cunoscut pescar din Târgu Jiu, care este vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Gorj, Claudiu Fiu s-a deplasat cu o barcă, împreună cu un verişor, şi a reuşit să amplaseze steagul de un postament din lemn care a fost adus de apă şi s-a înţepenit singur.

  „Mă bucură faptul că ideea a prins“

  Claudiu Fiu a spus că a avut această idee cu ocazia zilei naționale: „M-am gândit să pun drapelul naţional după ce am observat că vin mulţi turişti şi realizează fotografii cu lacul de acumulare din Parcul Central din Târgu Jiu. Era un fel de postament ieşit în mijlocul apei şi m-am gândit să pun un steag acolo, pentru că ar fi ceva inedit. Este la o înălţime de un metru şi jumătate deasupra apei. Ne-am deplasat cu o barcă pentru a monta steagul. Am pregătit sistemul de prindere a drapelului de acasă şi nu fost foarte dificil să-l prindem de postamentul care se află deasupra apei.  Mă bucură faptul că ideea a prins şi acum vin turişti şi fac fotografii la steag“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: