spot_img
18.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateComisie pe Transalpina pentru a stabili redeschiderea circulației

  Comisie pe Transalpina pentru a stabili redeschiderea circulației

  O comisie formată din reprezentanți de la mai multe instituții vor face joi, 15 iunie, o verificare pe Transalpina, pentru a decide cu privire la redeschiderea circulației pe tronsonul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului. Circulația s-ar putea redeschide de vineri, 16 iunie.

  „Lucrările de punere în siguranță a circulației rutiere pe DN 67C, Transalpina, sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, se apropie de final.
  Deschiderea circulației se va decide în urma reviziei speciale ce va avea loc aceste zile“, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.


  Și înainte de vacanța de Rusalii s-a încercat redeschiderea circulației pe tot tronsonul celui mai înalt drum din România, dar comisia a stabilit că nu sunt condiții pentru ca circulația să se desfășoare în siguranță.
  Transalpina este unul dintre cele mai importante drumuri turistice din România. Acesta face legătura dintre Oltenia și Ardeal, peste munții Parâng. Are o lungime de aproximativ 150 de kilometri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: