spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesCampanie de donare de sânge, bifată în cadrul evenimentelor Târgu Jiu- Capitala...

  Campanie de donare de sânge, bifată în cadrul evenimentelor Târgu Jiu- Capitala Tineretului

  Acțiune de succes în cadrul Programului Târgu Jiu- Capitala Tineretului din România.

  De Ziua Mondială a Donatorului, autoritățile locale si județene, tineri sau vârstnici, toți și-au dat mâna și au făcut un bine comun.

  O acțiune de donare de sânge a strâns în centrul amplasat la Stadion toți oamenii cu suflet bun.

  Au răspuns prezent la acțiune prefectul Iulian Popescu, primarul Marcel Romanescu, angajați ai Primăriei Târgu Jiu dar și simpli cetățeni.

  „Sunt puține situații în care poți ajuta pe cineva într-o problemă critică, de viață și de moarte. Să donezi sânge este modul în ajuți oamenii în momentul în care au cea mai mare nevoie. Îi felicit pe tinerii care au organizat această acțiune în cadrul programului Târgu Jiu – Capitala Tineretului din România 2023 și îi asigur de tot sprijinul meu.
  Felicit și personalul de la Centrul de Transfuzie Sanguina Gorj pentru profesionalism și pentru că a răspuns pozitiv unei solicitări greu de pus în practică” , a transmis prefectul de Gorj.

  „Îi felicit pe cei de la Centrul de Tineret START pentru acțiunea de astăzi! M-am alăturat grupului uriaș de persoane care au donat sânge la stadion și vă încurajez să faceți același lucru. Este o acțiune în cadrul Capitalei Tineretului și mă bucur să văd atât de mulți tineri implicați”, a declarat și primarul Marcel Romanescu.

  ” Binele poate să fie făcut așa de ușor, simplu și voluntar! Astăzi a fost deschis Centrul de Tineret START cu o acțiune prin care ne-am dorit să aducem împreună comunitatea, să contribuim la sănătatea celor care au nevoie și, desigur, să dovedim că tinerii din Capitala Tineretului din România 2023 sunt implicați și serioși! Mulțumim tuturor celor au venit până acum să doneze sânge, vă așteptăm în continuare până la ora 13:00!'” , au transmis organizatorii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: