spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateConcurs de angajare într-o instituție din Gorj: „Avea copiuţele ascunse sub rochie...

  Concurs de angajare într-o instituție din Gorj: „Avea copiuţele ascunse sub rochie şi a copiat“

  Doi dintre candidaţii care au participat, ieri, la un concurs de angajare la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentară (DSVSA) Gorj, au fost total nemulțumiți de modul de organizare. Aceștia spun că unii dintre candidați au copiat și s-au inspirat fără jenă din alte surse.

  Concursul a fost organizat pentru posturile de ingineri și medici veterinari. Cei doi candidați au dezvăluit lucruri incredibile care s-au petrecut în sala de examinare: „Este prima dată când merg la un concurs de acest fel, organizat de o instituție de stat, şi mă așteptam să fie serios, pentru că ce am văzut nu mi s-a părut deloc serios. Am participat la un concurs de ocupare a unui post de inginer gradul II. Persoanele care au asistat în sală s-au prefăcut că nu văd ceea ce făceau una dintre noi. Avea copiuţele ascunse sub rochie și a copiat. Nu am spus comisiei, dar acum îmi pare rău că nu am spus. Sunt foarte sigură că a fost un concurs aranjat. Nu mă așteptam să câștig, dar mă așteptam să fie ceva serios. Din câte ştiu, persoana respectivă a şi câştigat concursul. Fata a avut şi tupeul să spună că nu se poate ridica deoarece avea fițuicile ascunse sub rochie, la burtă, şi i-ar fi căzut pe jos în momentul în care s-ar fi ridicat. A vorbit cu o femeie care asista şi aceasta i-a adus chiar geanta ca să poată pleca. Mi s-a părut foarte ciudat, pentru că se vedea clar ceea ce se întâmplă.

  Am terminat facultatea în urmă cu doi ani şi lucrez în domeniul privat, dar îmi doream să mă angajez la stat“.

  O candidată s-a folosit de telefonul mobil

  Un alt candidat a precizat că o altă concurentă s-a folosit de telefonul mobil, deși ceilalți le-au închis și le-au pus într-un loc special: „La intrare, ni s-a cerut să închidem tot ce înseamnă dispozitiv electronic şi eventualele materiale, în afară de pixuri, au fost puse separat. Una dintre participantele la examen s-a uitat pe telefon. Ca participant, grija mea este să îmi văd de ale mele ca să fiu cât mai în regulă cu instrucțiunile primite. Am sesizat că una dintre persoane se tot uita în telefon. Mă tot uitam stânjenit de situație. Nu ştiu dacă persoana respectivă a şi câștigat concursul. Eu am remarcat doar o eventuală fraudă. Nu ştiu dacă a fost aranjat totul, dar e normal să te gândești la acest lucru“.

  „Aveau posibilitatea să anunţe comisia de examen “

  Robert Spânu, directorul executiv al Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj, a precizat că aspectele negative ar fi trebuit comunicate comisiei de examinare: „Candidații nemulțumiți aveau posibilitatea să anunţe comisia de examen. Acum, pot să spună orice. Au posibilitatea să depună contestaţie, pentru că sunt în termenul legal. Eu nu am fost în sală şi nu am făcut parte din echipa de concurs. Concursul nu a fost înregistrat audio-video“.

  Potrivit unor surse, cinci contestații au fost depuse în care se arată că au fost candidați care au copiat și solicită anularea concursului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: