spot_img
30.1 C
Târgu Jiu
marți, iunie 18, 2024
Altele
  AcasăActualitateConducerea Spitalului Târgu Jiu verifică avariile de la rețeaua electrică

  Conducerea Spitalului Târgu Jiu verifică avariile de la rețeaua electrică

  Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu efectuează verificări după ce unitatea spitalicească de pe strada Tudor Vladimirescu a fost afectată în ultima perioadă de o serie de avarii la rețeaua electrică.

  „S-a întrerupt în etape, dar situația a fost remediată, iar spitalul este alimentat cu energie electrică. Pe toată această perioadă, secțiile vitale, de ATI, UPU, blocul operator au avut energie necesară pentru desfășurarea actului medical. Se face o analiză să vedem ce a determinat această întrerupere de curent. Activitatea s-a desfășurat normal. Nu a fost împiedicată”, a declarat Dumitru Vienescu, directorul spitalului, la Radio Infinit.

  Generatorul a fost pus în funcțiune

  Pe perioada avariilor, secțiile importante ale spitalului au fost alimentate cu energie electrică de la un generator.
  Ultimele avarii au avut loc duminică, 10 decembrie.
  „Din cauza unor avarii, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în intervalul 06:00-07:30 și 09:30 – 10:15. La 11:00 s-a produs o nouă pană de curent, care a fost remediată, iar la ora 13:30 unitatea era alimentată cu electricitate, dar după nici 30 minute, a apărut o altă defecțiune.
  La fața locului, imediat după producerea incidentelor, a fost solicitată prezența echipelor de la Distribuție Oltenia, furnizorul de energie electrică.
  Pe perioada întreruperilor curentului electric, Unitatea de Primiri Urgențe, Secția ATI și Blocul Operator au fost alimentate cu energie electrică grație generatorului electric. Niciun pacient nu a avut de suferit în această perioadă“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Abia duminică seara, alimentarea cu energie electrică a spitalului a fost reluată.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!