spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăActualitateConsilierii locali din Săcelu, amenințați de primar cu plângeri penale. Nu vor...

  Consilierii locali din Săcelu, amenințați de primar cu plângeri penale. Nu vor să aprobe o sponsorizare pentru achitarea a două centrale termice

  Consilierii locali din comuna Schela sunt amenințați cu plângeri penale de către primarul localității, Florin Jurebie. Acesta susține că aleșii îi boicotează activitatea și că nu s-au prezentat la ședințele de Consiliu Local pentru aprobarea unei sponsorizări obținute de la o firmă privată în vederea achitării a două centrale montate la școala din localitate și la sediul Primăriei. În caz contrar, societatea care a montat centralele a notificat primăria că va veni să le ridice: „Consiliul Local are nouă consilieri. Ca să se poată întruni este nevoie să vină cel puțin cinci consilieri. Am fost sponsorizați cu o sumă de 85.000 de lei, bani cu care trebuia să se achite facturile restante la cele două centrale care au fost montate la școala generală Săcelu și la Primăria Săcelu. Acest lucru nu s-a întâmplat și constructorul ne-a amenințat că până vineri o să vină să ridice aceste centrale. Nu știu ce voi face, pentru că bani ca să plătim din buget nu avem. Singurul lucru pe care puteau să-l facă era de a veni la ședințe, să aprobe rectificarea bugetară pentru achitarea facturilor restante. Lucrarea s-a executat și centralele funcționează foarte bine. Copiii nu au probleme în privința căldurii“.

  „Sunt împotriva comunității“

  Primarul din Săcelu intenționează să facă o plângere penală împotriva consilierilor: „M-am gândit și la varianta unor plângeri penale, pentru că nu este prima situație de acest gen. Nu am înțeles niciodată pentru ce fac aceste lucruri, deoarece că sunt împotriva comunității, nu a primarului. Le mai dau o șansă luni, când este ședința de Consiliului Local. Dacă nu vor veni și de această dată, voi face o plângere penală“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: