spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateCopil din Gorj, operat de cancer în Turcia. Intervenția a reușit

  Copil din Gorj, operat de cancer în Turcia. Intervenția a reușit

  Denis, un copilaș de câțiva anișori din Turcinești, a fost supus unei operații foarte dificile la un spital din Turcia, pentru îndepărtarea unei tumore care creștea foarte repede.

  Mama băiețelului a postat un mesaj pe Facebook în care spune că totul a decurs foarte bine și că operația a reușit: „Am vorbit cu doctorul chirurg. Mi-a arătat poze cu tumora cum era infiltrată. Ce mi-au auzit urechile am fost uimită! Tumora era atât de mare încât începuse să împingă în vezică să o spargă și era lipită de intestine, a blocat un rinichi încât acel rinichi s-a mărit extraordinar de mult fiind plin cu urină. În foarte scurt timp, Denis făcea blocaj renal și îl pierdeam.

  Medicii au trebuit să taie din fiecare organ unde era lipită. Au tăiat din vezică și au cusut-o înapoi, au tăiat din intestine și le-au cusut înapoi, iar cea mai grea parte a operației a fost cea cu rinichiul. Și voi știți că între rinichi și vezică este un firicel prin care curge urina în vezică, iar tumora era lipită de acel firicel și în doar o secundă de neatenție puteau tăia acel firicel și toată urina intra în corp, iar pe Denis îl pierdeam. Medicii și-au dat cuvântul că nu există motiv să reapară tumora pentru că au scos-o definitiv cu rădăcini, au spus că atât timp cât au tăiat și din organe, nu mai există pui de la ea pentru a se forma o altă tumoră. Mi-au spus că omenește nu există motiv să reapară. Dacă reapare, este doar de la Dumnezeu. Ei și-au dat cuvântul că au scos-o definitiv“.

  Costurile tratamentului sunt de 95.000 de euro

  Costurile operației sunt de 95.000 de euro, iar mama copilașului face un apel la oamenii cu suflet mare ca să-i ajute: „Oameni buni, am primit costurile pentru  viața puiului meu, Denis. Vă implor să ne ajutați! Nu avem nicio șansă fără ajutorul vostru.

  Costurile totale sunt de 95.000 euro din care am strâns 33.684 euro.

  Operația și spitalizarea de până acum costă 27.500 euro la care se adaugă 67.500 euro pentru pachetul de tratament chimioterapic ce urmează, total 95.000 euro. Medicii mi-au explicat că Denis are nevoie de 8 cure cu tratament chimioterapic țintit, diferit de cel clasic. Tratamentul este unul de atac, implică stimulator neutrofile, imunoglobuline, transfuzii de sânge la nevoie, foarte multe analize și investigații pentru a se asigura că cancerul moare. Tratamentul trebuie început repede însă încă nu se poate începe fiindcă Denis a fost operat joi iar rănile nu sunt vindecate. Medicii speră ca cel târziu luni să putem începe atacul împotriva cancerului, chimioterapia țintită.

  Vă implor să mă ajutați să pot achita viața puiului meu. Sunt panicată, sunt foarte mulți bani și îmi este foarte frică că nu vom putea achita. Peste câteva zile, spitalul ne va solicita o plată.

  Vă implor să-mi salvați puiul… Vă implor să ne ajutați să achităm tratamentul. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ajutorul primit, chiar nu am fi avut nicio șansă fără voi.  Dumnezeu să vă răsplătească înzecit bunătatea.

  Metodele prin care se poate dona pentru puiul meu cu mentiunea DENIS

  Conturi bancare:

  Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

  Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

  Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel“, a transmis Andreea Denisa.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: