spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăActualitateCum obțin elevii din Târgu Jiu abonamentele pentru călătorii gratuite

  Cum obțin elevii din Târgu Jiu abonamentele pentru călătorii gratuite

  Vești bune pentru elevii din Târgu Jiu. Conducerea Transloc a luat decizia de a simplifica modalitatea de obținere a cardurilor de transport pentru școlari. Acestea vor fi vizate chiar în unitățile de învățământ, elevii fiind scutiți, în felul acesta, de un drum până la sediul unității.

  Gratuitatea în mijloacele de transport nu este o noutate, însă, chiar și așa, mulți dintre elevi nu mergeau la sediul Transloc pentru a viza cardul de călătorie. În felul acesta, societatea nu putea, la rândul ei, să facă demersuri către Ministerul Educației pentru decontarea plăților pe această facilitate. Acum, directorul Transloc vrea să rezolve problema, prin vizite în școli.

  „Purtăm discuții cu reprezentanții unităților de învățământ despre simplificarea metodei de vizare a cardurilor de transport pentru elevi. Ne dorim ca aceștia să nu mai fie nevoiți să vină în fiecare lună cu cerere, adeverință de elev și carnet de elev pentru obținerea vizei. Este un efort din partea copiilor pe care dorim să-l reducem semnificativ. Prin urmare, vom trimite periodic reprezentanți ai TRANSLOC în fiecare unitate de învățământ, pentru a viza acolo legitimațiile de transport”, a declarat directorul Transloc, Mihai Paraschiv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: