spot_img
13.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateGârbaciu: „Ce se întâmplă la Teatru este o mare mizerie!”

  Gârbaciu: „Ce se întâmplă la Teatru este o mare mizerie!”

  Luna viitoare se schimbă echipa de conducere a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Deși concursul organizat în acest sens nu a avut niciun rezultat, managerul Cosmin Brehuță va fi înlocuit. Consilierul artistic Iani Gârbaciu susține că și el este pe picior de plecare, după ce o postare din spațiul public i-a supărat pe superiorii săi.

  Evaluarea directorului Cosmin Brehuță a fost una cu scandal. Actuala echipă a managerului acuză autoritățile din Târgu Jiu că au dorit înlăturarea sa cu orice preț. Iani Gârbaciu susține că cel care a ajutat la îndepărtarea lui Brehuță este consilierul local Constantin Semen, care ar fi călcat în sălile de spectacol doar pentru a ridica mâna în ședințele de Consiliu Local Târgu Jiu.

  „Semen a dat o notă care să însumeze 8.95”

  „Brehuță a luat, la examen, 8,95. În comisie au fost doi profesioniști și un consilier local, domnul Constantin Semen. Eu nu l-am văzut, niciodată, în viața mea, la Teatru. A venit la Teatru doar pentru ședințele de Consiliu Local. El a fost cel care a dat nota mică, foarte mică. Specialiștii au dat note peste 9,00 dar dumnealui, Semen, a dat o notă care să însumeze 8.95, exact cât să nu mai primească domnul manager șansa de a depune un proiect de management. Așa funcționează! Înainte de această evaluare, Cosmin Brehuță a primit patru evaluări, la rând, notă de peste 9,50. Acum se organizează un nou concurs la Teatru. Am înțeles că, până la finele lui decembrie – începutul lunii ianuarie, ar trebui să se găsească cineva. Cosmin Brehuță rămâne manager până la întâi noiembrie, apoi se va numi un interimar! Am aflat cine va fi, pe surse și am emoții! Dacă nu se mai vrea să fie Brehuță și Gârbaciu acolo, nu e nicio problemă, noi ne găsim altceva! Dezvoltăm alte proiecte! Ce se întâmplă este o mare mizerie! Cred că de la Tzancă Uraganu mi se trage, pentru că nu e permis, la Târgu Jiu, să spui ceva împotriva vântului”, a declarat Iani Gârbaciu la Impact TV.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!