spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateGrave acuzații împotriva Consumcoop Novaci

  Grave acuzații împotriva Consumcoop Novaci

  Conducerea Cooperativei de Consum „Consumcoop“ Novaci este acuzată de abuz în serviciu, fiind depusă în acest sens și o plângere la Poliția Gorj.

  Mircea Ștefănoiu, un localnic din Novaci, care se află într-un litigiu cu unitatea cooperatistă, susține că imobilul cel mai de preț aflat în patrimoniul „Consumcoop“ Novaci a fost închiriat unei societăți din județul Vâlcea pe o sumă modică, fără organizarea unei licitații, așa cum spune statutul Cooperativei de Consum: „Locul acela este cunoscut de către toți novăcenii și nu numai, sub denumirea «Tei». Acolo a fost un restaurant foarte căutat și apreciat de toată lumea. A fost închis, ca multe alte activități și s-a preferat varianta închirierii. Teiul care se află în fața imobilului a fost îngrădit și este o durere pentru toată lumea, deoarece era o mândrie pentru toți novăcenii. S-a închiriat pentru suma modică de 400 de lei lunar. Este vorba de o suprafață de peste 300 metri pătrați. Nu s-a organizat licitație, deși este o cerință clară în acest sens la Art. 18 din statul Cooperativei. Contractul de închiriere a fost dat prin încredințare directă. Nu s-a obținut aprobarea AGA. Acum se lucrează acolo. Am auzit că se va face ceva de genul unui bar și o casă de pariuri“.

  „Luăm hotărârile de comun acord“

  Valentin Ungureanu, președintele Cooperativei de Consum „Consumcoop“ Novaci, a declarat: „Suntem o asociație și luăm hotărârile de comun acord. Dumnealui, probabil, nu este membru al nostru. A fost hotărârea noastră. Toți membri au fost de acord cu această decizie. Nu am primit vreo notificare, sau o sesizare, din parte membrilor cooperatori“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: