spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateLocuitorii din zona Lotrului vor blocuri izolate, nu picturi

  Locuitorii din zona Lotrului vor blocuri izolate, nu picturi

  Locuitorii din zona Lotrului, cartier din Municipiul Târgu Jiu, sunt dezamăgiți de actuala administrație publică locală. Cei care locuiesc în această zonă nu înțeleg cum de Marcel Romanescu s-a gândit să le picteze blocurile, în condițiile în care acestea nu sunt izolate sau au apă la subsol.

  „În blocul meu miroase foarte urât, subsolul este plin de apă și nimeni nu face nimic. Nu pot înțelege cum de au fost pictate aceste blocuri, dar fără să fie izolate, noi nu aveam nevoie de așa ceva”, ne-a precizat un locuitor din această zonă.

  Un alt locuitor ar vrea să-l întrebe pe actualul primar de ce și-a bătut joc de bani pentru a realiza aceste picturi, în condițiile în care a fost la primărie pentru ca blocul în care locuiește să fie izolat: „Nu înțeleg de ce și-a bătut joc de aceste blocuri, de ce nu s-a gândit prima dată să izoleze blocurile, și să repare subsolurile. Probabil dacă stăteam în altă zonă din oraș eram și noi luați în calcul.”

  Majoritatea locuitorilor,  din această zonă a orașului, sunt nemulțumiți de situația în care se află și își doresc blocuri izolate, nu picturi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: