spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitateMai e nevoie de 200.000 de tone de umplutură pentru centura Târgu...

  Mai e nevoie de 200.000 de tone de umplutură pentru centura Târgu Jiului

  Mai este încă nevoie de o cantitate importantă de umplutură pentru varianta ocolitoare de la Târgu Jiu. Potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, cantitatea necesară de umplutură este de peste 200.000 de tone.

  Materialele trebuie să fie aduse de cele mai multe ori din alte zone. De asemenea, este esențial ca, în anumite zone, să se intervină cu umplutură, pentru a se putea respecta proiectul tehnic și siguranța construcției care se întinde pe aproape 20 de kilometri.

  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat în toamna anului 2020 contractul pentru finalizarea lucrărilor la Varianta Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, un proiect în valoare de 207 milioane lei. „C.N.A.I.R. a semnat contractul având ca obiect „Construcția Variantei de Ocolire Târgu Jiu – Finalizare lucrări” cu ofertantul declarat câstigător Asocierea Secol Societa Edile Costruzioni E Lavori S.A. – Secol Romania S.R.L. Valoarea contractului este de 207.000.000,00 lei făra TVA”, a anunțat CNAIR, printr-un comunicat de presă. Lucrările trebuie să fie gata până la finaluil acestui an.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!