spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateManagerul Vienescu semnează documente de pe patul de spital

  Managerul Vienescu semnează documente de pe patul de spital

  Noua conducere propusă de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Gorj la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu nu a fost încă numită în funcție, pentru că nu a sosit Ordinul de Ministru. Până atunci, conducerea spitalului este asigurată de către actualii directori care sunt fie internați în spital, fie sunt în izolare la domiciliu. Managerul Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, a fost internat, duminică, la Secția de Boli Infecțioase, după ce a sosit confirmarea infectării acestuia cu noul coronavirus.

  „Încă nu a venit Ordinul de ministru. Până când nu vine acest document, la Spitalul Județean de Urgență rămâne aceeași conducere. Se desfășoară activitatea prin telemuncă. Documentele se pot semna electronic. Așteptăm să vină Ordinul de Ministru“, a precizat Narcis Stoian, directorul DSP Gorj.

  Dumitru Vienescu s-a aflat în izolare la domiciliu încă de joi. La scurt timp venit un prim rezultat pozitiv de la laboratorul spitalului, care încă nu este acreditat prin Ordin de Ministru. Acesta a așteptat acasă și al doilea rezultat efectuat la un laborator recunoscut, care a sosit duminică și a fost tot pozitiv. Toate analizele făcute la laboratorul de la Târgu Jiu trebuie verificate, apoi, la un laborator recunoscut.

  Medic și asistentă, negativați

  Între timp au sosit noi rezultate cu privire la cazurile de infectări cu COVID-19 în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Astfel, medicul de la Secția de Urologie și o asistentă medicală s-au negativat. Au rămas pe lista celor infectați directorul de îngrijiri medicale, Claudia Motea, și sora acesteia, infirmieră la Blocul Operator al spitalului, managerul Dumitru Vienescu și două salariate care fac parte din personalul TESA.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Săracul de el!! Nu a vrut intrnare…stia ce e in secțiile din spitale! Sa le fie rusine! Daca era un amărît i se făcea dosar penal pentru refuzul internării!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: