spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateVIDEO Mașină Jaguar, cadou pentru proaspătul primar al municipiului Motru de la...

  VIDEO Mașină Jaguar, cadou pentru proaspătul primar al municipiului Motru de la unchiul său

  Cosmin Morega (PSD), proaspătul primar al municipiului Motru, a primit cadou, de ziua sa de naștere, o mașină de lux marca Jaguar din partea unchiului său Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiza si Investigații Publice si Politice, care a fost deputat PNL, prefect și inspector guvernamental.

  Momentul a fost filmat și postat pe Facebook de către Dan Ilie Morega, care îl consideră pe proaspătul primar al municipiului Motru ca și copilul său: „Te cunosc de când erai mic ca un om foarte harnic, inteligent, cu dragoste de oameni, iar mai târziu ai avut ambiții de a face studii, de a te perfecționa, ajungând un tânăr foarte bine pregătit, cu inițiative, gospodar, harnic și ți-a plăcut totdeauna ca la locul de muncă să fii exemplu personal și un bun organizator și manager.
  (…) Marea familie a noastră, coordonată de mine, te felicităm din ființele noastre și ne-am gândit ca pentru toate calitățile și realizările tale, pentru ziua ta, pentru iubirea pe care o ai din partea motrenilor, să îți facem un cadou, un autoturism Jaguar second-hand, cumpărat din Germania la un preț modic, și care să te poarte împreună cu familia fără evenimente nedorite pe drumurile vieții, acolo unde voi doriți“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Nea Dane, vreau si eu un Jaguar ca asta la doar 10000 de euro, din Germania, de la o baba care mergea o data pe saptamana la piata,nu? Nea Dane, ce prosti ne crezi pe noi si ce destept te crezi pe matale.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!