spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateMedici prinși în timp ce lipseau nemotivat de la cabinetele din Policlinică

  Medici prinși în timp ce lipseau nemotivat de la cabinetele din Policlinică

  Mai mulți medici din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu nu au respectat programul de lucru de la cabinetele din cadrul Ambulatoriului. Aceste nereguli au ieșit la iveală în urma unor controale.
  „În urma unor verificări dispuse de managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu în Ambulatoriul integrat s-a constatat că la mai multe cabinete medicale nu era respectat programul de lucru.
  Astfel, la cabinetele de Ortopedie-traumatologie, Obstetrică-Ginecologie, Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, Urologie și Chirurgie generală, medicii programați pentru asigurarea activității în cabinetele de specialitate nu erau prezenți, fiind la program doar asistentele medicale. Menționăm că la aceste cabinete medicale programul de lucru este de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 15:00“, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Medicii vor fi atenționați

  Managerul unității medicale a dispus atenționarea scrisă a medicilor cu privire la respectarea programului de lucru.
  „Verificările au avut loc astăzi, 09.02.2022 în intervalul orar 13:30-13:50, și, potrivit conducerii Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, acțiunile de verificare privind respectarea programului de lucru vor continua în Ambulatoriul integrat al unității, dar și în secții, precum și la nivelul serviciilor și compartimentelor TESA“, a mai informat Mihaela Țicleanu.
  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Acelasi lucru se intampla si la Spitalul Municipal Motru. Cred ca daca se intampla la Tg-Jiu si Motru, e clar ca este o regula pentru toi medicii din toata tara. Nu am nimic cu ei, dar trebuie sa mai si munceasca pentru salariul care-l au acum. Ei cred ca daca au facultatea de medicina+rezidentiat +specialist+ primar sunt superiori celorlalti intelectuali si nu au nici-un respect fata de ceilalti inlcusiv fata de pacientii lor, pe care ii trateaza doar daca le mai dau o spaga.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: