spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateMinibursă a locurilor de muncă la sediul AJOFM Gorj. 300 de locuri...

  Minibursă a locurilor de muncă la sediul AJOFM Gorj. 300 de locuri de muncă

  O minibursă a locurilor de muncă va avea loc joi, 11 august, la sediul AJOFM Gorj. 300 de locuri de muncă sunt disponibile în județul Gorj, la un singur angajator.

  „În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă și pentru a veni în sprijinul unui angajator care oferă gorjenilor 300 locuri de muncă, AJOFM Gorj va organiza în data de 11 august 2022, începând cu ora 09.00, la sediul instituției din Târgu-Jiu, Str. Lt. Col. D. Petrescu, nr.1 (cartier CAM), o minibursă a locurilor de muncă.

  Cele 300 locuri de muncă oferite sunt pentru meseriile de muncitor necalificat, montator subansamble, manipulant marfă și stivuitorist.

  Reamintim că, atât persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile, pot beneficia de sprijin financiar oferit în condițiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

  Persoanele în căutarea unui loc de muncă din județul Gorj sunt așteptate la această bursă a locurilor de muncă.  Informaţii suplimentare se obţin la sediul AJOFM Gorj din str Lt. Col. D. Petrescu nr 1, Târgu Jiu, sau la tel 0253/211568“, au transmis reprezentanții AJOFM Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: