spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateNoi amânări pe Calea Eroilor?!

  Noi amânări pe Calea Eroilor?!

  calea eroilorAutoritățile locale din Târgu Jiu încă au emoții în privința lucrării de pe Calea Eroilor. Constructorul ar putea prelungi, din nou, termenul de finalizare al lucrării. Viceprimarul Municipiului Târgu Jiu Bogdan Bejinaru, susține că pe 15 iunie se va discuta serios pe această temă.

  „Este una din lucrările problemă ale Municipiului Târgu Jiu. Avem întâlniri săptămânale cu dirigintele de șantier. Încă depindem de vreme, lucrarea este pretențioasă și nu putem lucra în condiții nefavorabile. La ora actuală lucrarea este aproape de graficul de execuție. Încă nu știm dacă investiția va fi finalizată la 30 iunie, dar, din punctul meu de vedere, la cum se desfășoară lucrările, nu cred că ar fi vreo problemă dacă termenul va fi prelungit cu încă două- trei luni”, a transmis viceprimarul Bogdan Bejinaru.

  Pe de altă parte cetățenii care locuiesc în zona șantierului susțin că s-au săturat de lucrarea fără de sfârșit. “Ca la noi, la nimeni. De doi ani de zile să nu finalizezi câțiva zeci de metri?! Asta spune tot despre autorități și țara în care trăim. Cine credea vreodată că din centrul orașului o să plecăm cu cizme de cauciuc la muncă. Bine că a venit căldura, măcar nu mai vedem nămolul la poartă ”, a transmis un localnic.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: