spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateOmul de afaceri de etnie romă Ninel Potârcă , evacuat din propria...

  Omul de afaceri de etnie romă Ninel Potârcă , evacuat din propria locuință

  Omul de afaceri de etnie romă Constantin Ninel Potârcă, fost candidat la președinția României, în anul 2009, a fost evacuat din propria locuință din cartierul Meteor, din municipiul Târgu Jiu.

  Acesta a fost trimis în judecată în mai multe dosare penale pentru evaziune fiscală, iar prejudiciul stabilit de instanţele de judecată se ridică la milioane de euro.  Pentru că fostul candidat la preşedinţie nu a avut bani să achite prejudiciul, „palatul“ acestuia din cartierul Meteor a fost scos la vânzare. ANAF a reușit să-l vândă, iar noul proprietar a pus în executare, miercuri, 6 aprilie, ordinul judecătoresc.

  Executorul judecătoresc a venit împreună cu nou proprietar, un avocat din Craiova, şi mai mulţi jandarmi. Constantin Potârcă nu se afla acasă, dar rudele omului de afaceri au fost anunţate că trebuie să-şi mute bunurile din casa de aproximativ 300 metri pătraţi.

  Ninel Potîrcă

  „Nouă ne-ar mai rămâne bucătăria şi o baie“

   

  Familia Potârcă a rămas cu o mică parte din locuinţă, o bucătărie și o baie. „Vor să ridice un perete pentru a delimita clar proprietăţile. Nouă ne-ar mai rămâne bucătăria şi o baie, nu am mai avea dormitor sau altceva. Restul va fi închis dacă nu ajungem la o înţelegere cu noul proprietar“, a spus Roxana Potârcă, fiica fostului candidat la Preşedinţia României.

   

  Familia lui Potârcă susține că nu a știut de scoaterea la vânzare a casei

   

  Familia lui Contantin Ninel Potârcă susţine că nu a ştiut când ANAF a scos la vânzare casa. Acum, aceasta vrea să-i facă o ofertă noului proprietar: „Am insistat şi i-am rugat să ne dea un răgaz de o lună de zile, pentru a le face o ofertă ca să cumpărăm noi clădirea. Dumnealor au luat-o de la ANAF cu 7000 de euro fără ca noi să ştim pentru că, altfel, am fi luat-o noi. Acum ne cer 7 miliarde, în bani vechi. Noi avem deja parte din familie la muncă în Germania şi Anglia. O să mergem şi noi, dar această sumă nu o să putem să o strângem, pentru a stinge litigiul. Nu avem de unde să dăm banii aceştia. Noi ne gândim să plătim un miliard“, amai spus fiica celui care a fost supranumit „Obama“ de Meteor.

  Fostul candidat la preşedinţie mai are şi acum un dosar de evaziune fiscală pe rolul instanţei de judecată.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. saracu avocat din craiova, ce i-a trebuit sa-si cumpere casa in tiganie. ori o fi vreun interpus al omului de afaceri rroma. ce zici bre nea aline e combinatie tziganes?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: