spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateParcarea de la Mânăstirea Lainici, amenajată până la Paște

  Parcarea de la Mânăstirea Lainici, amenajată până la Paște

  Oficialii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova dau asigurări că pe DN66 lucrările vor fi gata la timp. Potrivit acestora, de Paște, credincioșii care vin la mănăstire vor circula în condiții normale, constructorul urmând să toarne toate cele trei straturi de asfalt și să amenajeze și parcarea din fața lăcașului de cult.

  „În zona Lainici, pe DN 66, lucrările sunt în grafic, chiar puțin avansate. Vom avea asfalt în parcarea de la Lainici, știm că a fost discomfort pentru șoferi dar orice lucrează vizează și aceste aspecte. Construtorul a încercat să forțeze lucrurile dar temperaturile nu permit turnarea asflatului, dar, până de Paște, se vor turna toate cele trei straturi de asfalt și se va circula în condiții normale pe DN66, în zona Lainici”, a transmis Cristi Tudor.

  În ceea ce privește construcția podului de peste Jiu, lucrările vor mai dura. Circulația va fi restricționată pe anumite porțiuni de drum. „La podul de peste Jiu vor fi lucrări și va fi, din nou, disconfort. Se va opri circulația pe mai multe tronsoane de pe Defileu pentru a avea acces mașinile cu grinzile agabaritice. Vor fi coloane însoțite de echipaje de poliție și reprezentanți ai SDN Târgu Jiu”, a mai transmis Tudor, angajat al DRDP Craiova.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!